E përkushtuar për fuqizimin e grave në politikë, paqe, siguri dhe drejtësi

Kosova, Kroacia, Serbia, Bosnia dhe Herzegovina, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia Veriore

Çfarë bëjmë ne

Empowerment
Fuqizimi

Përkushtuar për fuqizimin e grave në politikë, vendimmarrje, paqe, siguri dhe drejtësi

Dialogue & Peacebuilding
Dialogu dhe Ndërtimi i Paqes

Promovimi i paqes së qëndrueshme dhe gjithëpërfshirjes gjinore, pajtimit, drejtësisë tranzicionale, prosperitetit dhe ardhmërisë euro-atlantike të Ballkanit Perëndimor përmes bashkpunimit rajonal

Leadership
Udhëheqje

Transformimi i potencialit të grave në udhëheqëse, negociatore dhe ndërmjetësuese; për t'i dhënë zë, rol dhe udhëheqje grave për një të ardhme më të mirë

A note from the chair

Lajme, Deklarata dhe Ngjarje

LETER PERGJIGJE E BE’SE PER LRGJEJL QE SIGURON “JO NDERRIM TERITORESH” DHE MARRREVESHJE PER GJITHEPERFSHIRJEN GJINORE NE DIALOGUN E BRUKSELIT
15.09.2020
LETER PERGJIGJE E BE’SE PER LRGJEJL QE SIGURON “JO NDERRIM TERITORESH” DHE MARRREVESHJE PER GJITHEPERFSHIRJEN GJINORE NE DIALOGUN E BRUKSELIT
Lexo më shumë
EDITA TAHIRI DORËZOI NË OKB PETICIONIN DUKE PER LRGEJL DUKE KËRKUAR DREJTËSI PËR GRATË E DHUNUARA GJATË LUFTËS NË KOSOVË, BOSNE & HERCEGOVINE DHE KROACI
14.09.2020
EDITA TAHIRI DORËZOI NË OKB PETICIONIN DUKE PER LRGEJL DUKE KËRKUAR DREJTËSI PËR GRATË E DHUNUARA GJATË LUFTËS NË KOSOVË, BOSNE & HERCEGOVINE DHE KROACI
Lexo më shumë
FITONI PESË: “KOHA KA ARDHUR PËR GRATË QË TË KENË MË SHUMË FUQI”
04.10.2019
FITONI PESË: “KOHA KA ARDHUR PËR GRATË QË TË KENË MË SHUMË FUQI”
Lexo më shumë

Dokumentet

Partneret dhe Donatoret

UN Women
Swedish Embassy
Finnish Embassy
UNDP
Norwegian Embassy