DEKLARATA KUNDËR NDRYSHIMIT TË Kufijve NË RAJON – miratuar nga RWLSEE dhe gratë parlamentare nga Kosova dhe Serbia, në Konferencën e Durrësit, më 15 Shtator 2018 Download

Deklaratat

Postimet e ngjajshme